TCDA - International Ballet Festival

TCDA-IBF Schedule Lyon, France

July 12 - 22,  2022 

Intermediate / 11-13yo

Week 1 / Tuesday - Saturday

              

10:00  - 11:30am       Ballet Technique (1.5h) 

11:30   - 11:40am       Break (10min)

11:40   - 12:40pm      Pointe  / Jumps & Turns (1h)

12:40  - 12:55pm       Break (15min)

12:55  - 01:55pm       Contemporary / Choreography (1h) 

Week 2 / Monday - Friday

              

10:00  - 11:30am       Ballet Technique (1.5h) 

11:30   - 11:40am       Break (10min)

11:40   - 12:40pm      Pointe  / Jumps & Turns (1h)

12:40  - 12:55pm       Break (15min)

12:55  - 01:55pm       Contemporary / Choreography (1h)

*Classes and times are subject to change. 

Fede_edited.jpg

Advanced / 13yo+

Week 1 / Tuesday - Saturday

              

2:10  -  4:10pm         Ballet Technique (2h)

4:10  -  4:20pm        Break (10min)

4:20  -  5:20pm        Pointe / Jumps & Turns (1h)

5:20  -  5:30pm        Break (10min)

5:30  -  6:30pm        Classical Repertoire / Pas de Deux (1h)

6:30  -  6:40pm        Break (10min)

6:40  -  7:40pm        Contemporary / Choreography (1h)

Week 2 / Monday - Friday

              

2:10  -  4:10pm         Ballet Technique (2h)

4:10  -  4:20pm        Break (10min)

4:20  -  5:20pm        Pointe / Jumps & Turns (1h)

5:20  -  5:30pm        Break (10min)

5:30  -  6:30pm        Classical Repertoire / Pas de Deux (1h)

6:30  -  6:40pm        Break (10min)

6:40  -  7:40pm        Contemporary / Choreography (1h)

*Classes and times are subject to change. 

TCDA International Ballet Festival - Summer Intensive Faculty Cory Betts

Between July 8-10, 2022, the International Dance Competition

"Odyssée de la Danse"

is taking place in Lyon, France.

- Students are encouraged to participate -

This large competition welcomes all genres of dance, and offers a great opportunity to perform on stage.

For more details about the competition and to register, click on the link below.